szazu

Sunday, October 16, 2011

Hímzés, horgolás

Az elmúlt időszak termése látható a képen:-) Az Apám szemében című kép nagyon nehéz volt, sok rész csak természetes fényben volt hímezhető és rengeteg kontúr volt rajta- de készen van!
A mellette látható Mirabilia-t csak kb 40%-ban hímeztem én, a lányom kezdte el, de úgy gondolta, hamarabb készen lesz, ha ideadja:-)
A horgolt írószertartók gazdái: bal oldali természetesen az unokámé, a jobb oldali az öcsié, a középső maradt nekem. A telefontok kétoldalas, még nem adtam át, remélem beleférnek a telefonok!
Most kicsit "alkotói válságban" vagyok, nem tudom, mit hímezzek:-) Hiába nézegettem a meglévő mintákat, egyik sem fogott meg annyira, hogy nekiálljak..de sebaj, mert az előzőekben látott hurkos horgolási technikával folyamatban van egy újabb szőnyeg a konyhába, hátha amíg azt horgolom , eszembe jut, hogy mit is kéne hímezni:-) Addig is látogatom a Ti blogjaitokat, hátha épp ott szeretek bele valamibe!

3 comments:

kiralyhedi said...

Nagyon szép:)

Amiért most benéztem: Szeretnék átadni Neked egy bloggerina díjat, részletek az oldalamon.

További szép napot!

szazu said...

Köszönöm szépen, kissé késve láttam, bocsánat!

Unknown said...

Do you realize there's a 12 word phrase you can say to your crush... that will trigger deep emotions of love and impulsive appeal for you buried within his heart?

Because deep inside these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's instinct to love, worship and protect you with his entire heart...

12 Words Will Trigger A Man's Desire Impulse

This instinct is so hardwired into a man's mind that it will make him try harder than before to build your relationship stronger.

Matter of fact, fueling this all-powerful instinct is absolutely mandatory to having the best ever relationship with your man that the moment you send your man one of the "Secret Signals"...

...You'll soon find him open his soul and heart for you in such a way he haven't expressed before and he will see you as the one and only woman in the universe who has ever truly fascinated him.