szazu

Sunday, February 27, 2011

Michael Jackson és keresem

Nagy titokban készült a Jacko portré, a lányomék házassági évfordulójára. Tegnap átadásra került, így most már megmutathatom. Mivel untam a sok szürkét, valami színesre vágyom. A vágyam tárgya pedig nem más, mint a másik képen látható Paula Vaughan: Through a father eye's című alkotása. Az anyám szemében persze megvan, de lelki okokból én az apásat szeretném kivarrni. Ezért a segítségeteket kérem, ha valakinek megvan ,és elküldené, vagy tudja a fellelhetőségét és megosztaná velem, annak nagyon hálás lennék ám:-) Kerestem már én is sokfelé, de nem találtam , sajnos:-(
Addig is kötögetek, rozsdabarna fonalból kötöm a már látott lila kardigánt , ezt most ajándékba.
Remélem, most már több időm lesz kötögetni, hímezni, úgy néz ki, nem lesz már itthoni munkám. Ez egyrészt jó ,mert több szabadidőm lesz, másrészt anyagi okokból kissé rossz, de hát ez van. Minden nem lehet egyszerre, ugye?

3 comments:

helen said...

Megint nagy munkát tettél le, gratula!

Sajna nem tudom, hogy milyen az az apás hímzés, de biztosan nincs meg nekem a mintája :((

Norvég Halász said...

Azon nem csodálkozom, hogy megint emberalakost hímeztél, de a témája merőben szokatlan. Végülis a hosszú haj megvan! :))
A mintát pedig most találtam meg, mindjárt repül hozzád. Jól meggondoltad? Iszonyú sok szín van benne... :)

szazu said...

Köszönöm lányok,, igen, Szuzi, jól meggondoltam -- azt hiszem:-D
A sok szürke után sok-sok színre vágyon.. az ember pedig változik nemde? én most járok a nosztalgiás időszakomban:-) Lesem a mintát, és várom nagyon...nagyon... köszike!
Évi: köszi szépen!