szazu

Tuesday, December 29, 2009

Karácsony ... volt

Most látom, hogy már több, mint egy hónapja nem jutott időm a blogra.. hmm, de most pótolom ám!
Először is a miskolci taliról néhány szó, illetve kép: Elsőnek természetesen a kapott ajándékaim Flow-tól: egy nagyon szép doboz rejtette a kincseket: nagyon szép hardangeres bannert- az ajtómon lóg, egy karácsonyi tűpárnát- a készülő hardangeres terítőm dobozában várja, hogy használatba vegyem, különleges fonalakat- ők várják, hogy mi is lesz a sorsuk:naná, hogy tűbe kerülnek! Rejtett a doboz nyalánkságot is, jelentem ők még várják, hogy megegyem őket. Itt is nagyon szépen köszönöm a csodás ajándékokat!
Én egy dobozkát készítettem az általam húzott hölgynek, aki sajnos nem vett részt a találkozón, így nem láttam, hogy tetszett-e neki egyáltalán. Kínai oldalon láttam az ötletet, én plasztikból valósítottam meg, és hogy a közepe se legyen üres, hímeztem bele egy biscournut is.
Bízom benne, hogy használtaba veszi, és tetszik neki!


Ez a barátnőm 50. szülinapjára készült nagy titokban. A bal oldali képen már az látszik, hogy még az átadás estéjén felkerült a falra. Jó volt látni, hogy mennyire örült neki!
Ő tipikusan az az ember, aki nem lenne képes hímezni ,vagy kézimunkázni, de tudja értékelni. Öröm volt neki hímezni!
Amiről nem készült kép, mert elfelejtettem lefotózni őket, sok-sok horgolt karácsonyi dísz. Vagy nem is annyira sok? kb 20 db volt összesen, volt benne gömb, lapos szalaghorgolásos szívecske, harang, térbeli angyalka- ez egy darab, mert nehezen boldogultam vele, harang. És hogy ne tartsak fel senkit túl soká, egy kép arról, amit saját részre készítettem, illetve készítek: egy kötött vastag sál, de mire elkészült, eljött a tavasz:-), és a Gustav Klimt kép jelenlegi állása:

Boldog Új Évet Kívánok minden kedves olvasómnak!

4 comments:

Kriszta said...

Wow, mennyi szépség van itt :) Szép ajándékokat kaptál, és csodaszépeket készítettél :) A dobozka nagyon aranyos, nekem nagyon tetszik, a kép viszont bámulatos!!! Én is szívesen elnézegetném a szobám falán :) Kíváncsi lettem volna a karácsonyi díszekre, biztosan azok is nagyon aranyosak lehettek. Te hogy csinálod, hogy a gömb gömb legyen???

szazu said...

Szia Kriszta! Köszönöm a kedves szavakat. A gömbhöz vettem a kreatív boltban hungarocell gömböket. Sok mintám van, minta szerint horgoltam. Általában két fél gömböt és utána arany színnel vagy a saját színével kapcsolgattam őket össze. Régi képeken láthatsz ilyesmiket, vagy a szazu.multiply.com oldalon. Boldog Új Évet Kívánok Neked!

helen said...

Micsoda pazar ajándékok :) Az a kép, amit adtál ajándékba, nem semmi munka lehetett! Gratula hozzájuk!

És neked is boldog új évet :)

Norvég Halász said...

Látom, miközben hallgatsz a blogodon, azért serénykedsz esténként... Szép dolgokat csináltál, a te ajándékaid is nagyon tetszenek, sajnálom, hogy nem lehettem ott a talin! Boldog új évet!