szazu

Wednesday, August 05, 2009

Elmúlt időszak "termése"

Nem sok mindent alkottam az elmúlt időszakban, elkészült a pulcsim -s milyen jókor, épp bejött a hűvösebb idő. Épp ilyenkor jó, mert jó lyukacsos, viszont mégis melegít egy kicsit. Nem tudom a képen mennyire látszik, az elején lévő horgolásos bigyók épp egymásba illenek, ezért nem akartam ezt elrontani gombbal. Akasztót varrtam bele, nem tudom mi a neve, de tudjátok, ami a szoknyák derekán szokott lenni:-) Ennek az a hátulütője, hogy bele is akad ám mindenbe, szóval nem a legjobb megoldást választottam.. még lehet, hogy módosítok rajta.
A reteklevelű hagyma mellé elkészültek a tesók is, a körte és a gomba. Nagyon aranyosak lettek, még egyszer köszönöm, Betti! A harmadik képen egy telefontok látható, meguntam a horgoltat. A malacka egy prototípus volt anno az unoka és a keresztfiam babatakarójához. Ennek ugyan 5 éve, és most került felhasználásra.. Milyen jó, hogy eltettem:-)
Időközben átadásra került az Arab lány is, ezt a barátnőm lányáéknak varrtam házassági évfordulójukra, nekik varrtam annak idején a Mór lányt is. Fényképet még nem kaptam a bekeretezett műről, ha ideér, közzéteszem. Ezt már januárban elkezdtem varrni, ha jól emléxem áprilisban lett kész. Ez kivételesen naggggyon időben elkészült, hiszen augusztus 1-re kellett:-)

4 comments:

Kriszta said...

Nagyon jó lett a kardigán, és a többi is :))

helen said...

Ügyes vagy és szorgos :)

Betty said...

Most sem unatkoztál. :-)
Klasszak lettek!

Igazán nincs mit! Örülök, hogy tetszenek.

LAndi72 said...

Szeretnélek meghívni egy bloglimonádéra, kukkants be hozzám.