szazu

Monday, July 13, 2009

Viktóriák készen

Elkészültek a kis Victoria samplerek. A hímzés minden percét élveztem, igazán jó volt őket varrni. A buillon rózsával és a colonial csomóval meggyűlt a bajom, a net és könyv is kellett ahhoz, hogy ilyenre meg tudjam őket csinálni.. ja , és próbaanyagra is szükségem volt ám:-) Hiába no, van még mit tanulnom bőven!
A pulcsim halad, már a fél elejét kötöm, de azzal most nem kapkodok, mivel épp kánikulát jósolnak az időjósok.
Flower -Bettitől kaptam készleteket, most ők jönnek a sorban, nevezetesen egy reteklevelű hagymácska, körtécske és gomba. Nagyon aranyos kis minták. A készletekben magyar nyelven van a fonalelrendezés...szóval beletelt egy kis időmbe, mire rájöttem, hogy jel szerint 11 féle fonálnak kéne benne lenni, és nincsen csak 10. Kitotóztam, hogy melyik is hiányozhat belőle...Hát ennyit a magyar készletekről:-)

4 comments:

Tündérke said...

Nagyon szépek lettek :))
Ez a kétfajta öltés a zöldséges tűpárnámon is szerepelt, én is gyakorolgattam egy kicsit őket :)

Most olvastam a megjegyzésedet; negatívtartót vettem Media Marktban is, esetleg próbáld meg ott is.

Timici said...

nagyon szépek lettek, gratulálok!

anyukám vett nekem egyszer egy kis télapós készletet, szintén magyar, hogy hímezzem ki Bencének, de abból nem egy fonal hiányzott, hanem maga a minta, ugyanis a télapós mintaív helyett egy őzikés házikós mintaív volt a csomagban, persze a fonalak meg a télapóshoz tartoztak, no comment:S

szazu said...

Tündérke:köszi az ötletet, megpróbálom
Timici: ez még jobb:-)

LAndi72 said...

Szia!
Nagyon szépek lettek.
Ha erre jársz, nézz be hozzám, van egy kis meglepim számodra.