szazu

Monday, November 03, 2008

Kipécéztek!

Eljutott hozzám is az ominózus "írj magadról hét dolgot".. Mivel fotót most nem tehetek fel a mór lányról- mert már nagyon a vége felé járok, és azt szeretnénk, ha a kép tulajdonosa most már nem látná, majd csak készen-keretezve. A kérdést már én sem adom tovább, látom, hogy szinte mindenki válaszolt már:-) Gondolkodok erősen, hogy mi is az a hét dolog, de lássuk:
1. Most nagyon aktuális: imádom az AC/DC-t! Nem vagyok vele egyedül, mert példátlan, hogy egy márciusi koncertre 26 óra alatt októberben elfogyjon a 15 ezer jegy! Mivel én nem leszek ott, aznap, amikor a koncert lesz Budapesten, beteszek egy koncert dvd-jüket , fejembe nyomom a fejhallgatót, és juszt is úgy teszek, mint aki ott van!
2. Kézimunka: az xszemes kézimunkákat a bal felső sarkában szeretem kezdeni. Ha mégsem ott kell, pl mór lány, akkor addig ügyeskedek, míg fel nem jutok a mintával, hogy úgy folytathassam.
3. Imádom a családomat, napi kapcsolatban vagyok a lányomékkal és az öcsémékkel is, és ez így nagyon jó!!
4. Sosem kezdek el egyszerre több hímzést, vagy kötést, vagy horgolást. Maximum mindegyikből egyet, és mikor mihez van kedvem, azt csinálom!
5. Reggel a kávé az első és sajnos a cigaretta... ez utóbbiról le kéne szokni, ha nem is az egészségem miatt, akkor azért, mert drága:-) Ebből a pénzből amit elfüstölök, mennyi fonalat lehetne venni!:-)
6. Nagyon szeretek a számítógépen játszani is, már mondták, hogy függő vagyok... lehet..
7. Ez lenne az utolsó, de most semmi értelmes nem jut eszembe ( vagy az eddigiek sem voltak azok?:-)
Köszönöm, hogy kipécézett Soleil, és kíváncsi volt rám.. annak is köszi, aki el is olvasta!:-)

4 comments:

Norvég Halász said...

A hétből több dolgot is tudtam már rólad, de ez az AC/DC-dolog meglepett... :))

helen said...

AC/DC? ez aztán a döbbenet :D

szazu said...

Na de lányok, miért ez a döbbenet?? Nem is értem!:-) Mit nem adnék érte, ha ott tombolhatnék az első sorokban!! Jajjhhh így marad az új cd hallgatása- a gépemen, a cd lejátszón és persze reggelente a telefonomon.
Ma már ugyan nincs a dzsekimen az AC/DC felirat-leginkább korom miatt.
De örülök, hogy sikerült valami említésre méltót is írnom!

napcsi said...

Én elolvastam:-) És rájöttem, hogy mennyire nem mondtam magamról semmi olyan dolgot, amit már ne tudnának a blogom olvasói:-)))

Azt sosem gondoltam volna, hogy AC/DC rajongó vagy:-)))))