szazu

Wednesday, November 04, 2009

Pulcsi és sapka

Készen van a Vervaco-s ajándék kép, várja a mosást, vasalást és keretezést, majd ha mindez megvan, megmutatom. Addig is mutatnám az alsó képen látható patchwork táskát, amit természetesen nem én varrtam - én erre képtelen lennék. Ajándékba kaptam és nagyon tetszik! Úgy ahogy van! A fülén látható finom hímzés, az anyaga, a virág.... belül van egy kettéosztott zsebecske az iratoknak, a másik pl telefonnak. Nagyon praktikusnak tartom, tavasszal hordom is, most nem merem, nehogy a koszos eső elbánjon vele! Időközben kötögettem, jó gyorsan kötöttem az unokámnak egy sapkát, ez tényleg egy este elkészült. Szerencsém volt, éppen nálam volt , nálam is aludt, így tudtam rá próbálni kötés közben. A pulcsi is elkészült, nem vagyok vele megelégedve, de hát már régen kötöttem váltott színekkel. Valamit nem jól csinálok, de nem tudom mit... így elfelejtettem volna?:-) Sebaj, okulva ebből , most egy színből kötök neki csavartmintás pulcsit, de még alig haladtam vele, nincs mit mutatnom.
Ti hogy álltok a karácsonyi ajándékokkal? Töröm a fejem, hogy a miskoli talin kihúzott hímzőtársamnak mit is kéne készítenem.. hm.. képet biztosan nem, mert pont mondta, hogy a férje már nem igazán kultiválja a sok hímzett képet.. Valami kis aranyos dolgot kéne... Nah, majd lesem a blogjaitokat, hátha ellesek valami ötletet!! :-)

3 comments:

Kriszta said...

Nagyon aranyos a sapi, és nekem a pulcsi is nagyon tetszik :)

nöné said...

Nekem is tetszik a pulcsika!
Köss neki Nina-kendőt. Nálam megvizsgálgathatod, és tényleg hamar kész van. Ha kéred a leírását, írj!

Jucus said...

Szazu, köszönöm a kedves megjegyzésed! Tökéletesen egyet értek veled arról, amit írtál! Szerettem a munkámat, szerettem a kollégáim 99%-át, 18 év alatt letettem egy-s-mást az asztalra, még sem becsültek meg. Kénytelen voltam lépni. Most nehéz, de majd ezen is túlleszek!