szazu

Sunday, September 06, 2009

Éljen a panelprogram!

Először is kezdem azzal, hogy negatív lett a szövettani eredményem, így még várhatóan tovább "boldogítom" kedves olvasóimat:-)
Aztán beleszerettem egy régi újságban található terítőre, el is készítettem, rózsaszínből, mivel a fehér asztalomon a fehér nem igazán mutatna jól. A fonal Eldoradó, egy gombolyag elég volt mind a négy darabjára. Igen egyszerű volt horgolni, kezdők is bátran megcsinálhatják.
A múlt héten túléltem a panelprogram keretén belüli ablakcserét is, bár elég fárasztó volt. Csináltam fotókat közben, úgyhogy megosztom veletek. A nagyszobai ablakomat az imádság tartotta a munkások szerint, mondták, hogy jó, hogy ablaktisztításkor nem zuhantam ki ablakostul. Megjegyzem, a 8. emeleten lakok:-) De sebaj, most már szép új, műanyag ablakaim vannak!!!
Hímezem a barátnőm ajándékát, akik régi hímzősök, biztosan ismerik a Vervaco:Kiss című mintáját, ez már régen a szívem vágya volt, most eljött az ideje, hogy ki is hímezzem. Fotót majd akkor teszek fel, ha biztosan megtudom, hogy az ajándékozott nem szokta látogatni a blogomat, nehogy "lelőjem" a meglepit!

2 comments:

helen said...

Örülök, hogy negatív lettél!

Cimpulusz said...

Gratulálok!:) És szépek az új ablakaid!;)