szazu

Monday, February 23, 2009

Ajándékok


Érdekesen működik a blogom megint, a kép beszúrása után nem a képet látom, hanem a html kódot, vagy mi a fenét..
Nah, mindegy...
Szóval nagyon szép időszakot élhettem át, mert gondoltatok rám! Időrendi sorrendben visszafelé a képen látható dolgok a következőek:
Cimpulusz elérte a 10.000. látogatóját, és játékot hirdetetett, és lám, csodák-csodájára engem sorsolt ki!:-) A kincsek, amiket kaptam : (még felsorolni is hosszasan lehet csak!) Két újságot, az egyikben horgolások vannak ,a másikban mindenféle kézimunka. A horgolósban különösen tetszenek a horgolt edényfogók, és nemcsak nekem:-) Két körkötőtűt - Cimpi, megérezted, hogy szemeztem a kötőtűkkel?, egy nagyon aranyos Debbie Mum gombocskát, kétféle hímezhető anyagot, egy macis mintás anyagot- már jár is a kis agyam, hogy hogyan kéne ezt valamiféle gyerekes képre applikálni, hímezett nekem egy nagyon szép lógókát, amire azóta már akasztót is tettem. A szobám ajtaján lesz a helye, hogy ahányszor csak bejövök, mindig lássam!
Egy aranyos kis dmc-készletet, kétféle szalagot hímzéshez, egy nagyon szép zöld Gentle Arts fonalat, egy galambalakú képkeretet, és még három nagyon finom csokikát is! Nagyon szépen köszönöm, Te egy tündér vagy! Jah, és el ne feledjem, mindez a névnapomon érkezett meg! Külön ajándék!:-) Ezt is köszönöm!

A kép alsó részén lévő újságokat és készleteket pedig Zsuzsától kaptam! Az újságokra jelentkeztem, bár nem a 10.-nek, mégis juttatott nekem belőle, nagy-nagy örömömre. Annyi szépség van bennük, hogy nem is tudom, hirtelen mit is kéne megvalósítani belőlük. A készleteknek is nagyon örülök, hihetetlen, hogy vannak ilyen önzetlen emberek! Zsuzsa: Neked is még egyszer, itt is köszönöm szépen!

Ezen a képen az új szerzeményeim láthatóak, amit az öcséméktől kaptam névnapomra... Ugyan megfogadtam, hogy amíg az itthon lévő fonalnak legalább a fele el nem fogy, nem veszek... de megnyugtattam magam, hogy nem is én vettem, kaptam..hihi
Van két horgolófonal, egy nagy-nagy gombóc kötni és egy csomag sárgás horgolni.
A horgolóshoz már van elképzelésem, csak még a mintát nem találtam meg hozzá. A multicoloros kötősre még nincsen konkrét elképzelésem, de láttam , hogy többen vettetek belőle, majd lesek:-)
A harmadik fonal már régen megvan, turiban vettem. Nem tudom, mennyire látszik a képen, fáradt pirosas színe van, és lapos fonal... Elképzelésem sincs, mit is kéne belőle készíteni, szívesen veszem az ötleteiteket, javaslataitokat!
A negyedik képen az ajándékok oka: azaz a szülinapom volt, és a névnapom... Szegény család, egy hónapban van mindkettő:-)

Ezekkel foglalatoskodok mostanában, horgolom a fürdőszobai szőnyeg párját az illemhelyre, kicsit módosítva a színeken, és szegélyt is fogok rá horgolni, de most már csak akkor mutizom, ha készen lesz, illetve folytatom a hímzőstáskát is, izgatottan várom , milyen lesz készen!

7 comments:

Anonymous said...

Csodaszép ajándékokat kaptál :)

Timici said...

először is nagyon boldog születés és névnapot utólag is:o) másodszor hatalas gratula a Heni féle nyereményedhez, sok szépséget és hasznosságot kaptál, harmadrészt nagyon szuper újságokat küldött Zsuzsa és hogy még készleteket is 8:), egy angyal ez a nő komolyan.:o)
A fonalak is szuperek, én épp a melírozottból kötök:o)
kívánom, hogy a következő hónapod is ilyen jól teljen;o)

Soleil said...

Szépséges dolgokat kaptál! Utólag is boldog szülinapot és névnapot kívánok neked!

P.Tamika said...
This comment has been removed by the author.
P.Tamika said...

Na szóval ezt kaptad cimpitől. Miez a galambkeretes kínai csokis szar. Ezt a hajatokra kenitek? Most már örülök,hogy nem én nyertem, mert nem tudtam volna ennyi szarral mit kezdeni.

scotty1979 said...
This comment has been removed by the author.
szazu said...

Köszönöm szépen lányok a jókívánságokat..
P.Tamika: én is örülök, hogy nem Te nyertél:-)