szazu

Sunday, July 20, 2008

Victoria és egyebek

Ide is felteszem a Ralina által tervezett táska jelenlegi állását. Ő már
elkészítette a harmadik mintaegységet is, de azt most kicsit félreteszem, mert most egy "titkot" fogok hímezni. A titok nyitja majd kiderül, amikor aktuális lesz:-) Remélem, kíváncsiak vagytok!:-)
A csajom is kapott végre keretet, csak azt nem tudom, hogy hova tegyem fel. Hely még akadna a falon, de fúró az nincsen, ez meg elég nagy kép.... Nah, majdcsak találok valamiféle megoldást! Paszpartut is akartam először a kép köré, de mivel sikerült elég széles fakerettel rendelkező keretet vennem, így az elmaradt. Szerintetek így is jó??
Elkészült az első Victoria samplerem is, a kisebbel kezdtem, ez a Butterfly garden . Lefotóztam keret nélkül is, mert az üvegen úgyis bevillan a vaku.. persze ma reggel nem süt a nap, hogy anélkül fotózhattam volna! Nem sikerült elsőre kivasalni, ki is kellett keményítenem, hogy kisimuljon a hímzővászon. Íme kerettel: ez lett a legjobb kép, csak az alján villan a vaku be...
Érdekes volt varrni, még bontanom is kellett, mert bamba voltam... Írta szegény Victoria, hogy egy szállal varrjam, de már miért olvastam volna el rendesen??? Úgy ahogy illik, 6 szállal kihímeztem. Aztán néztem nagyot, hogy nem is hasonlít a végeredményem az eredetire. Ezek után csak sikerült elolvasni rendesen, és bontottam, mint a kisangyal. A másik Victoria sampler még várat magára, de amúgy is az a nagyobb, még bonyolultabb öltésekkel, addig még erőt gyűjtök hozzá!

5 comments:

helen said...

Le a kalappal! Ha a vs-t nem tudod kiakasztani, küldd át nekem :D

helen said...

Kérlek, nézz be a blogomra :)

Norvég Halász said...

Igazán pöpec lett mindegyik. Hogy neked mennyi energiád van... :)

Soleil said...

Szazu, kukkants be a blogomba, valami rád vár:-)
Megint nagyon klasszakat csináltál!

Ralina said...

Hű, mennyi szép munka együtt! Nekem nagyon tetszik paszi nélkül is a csajszi.