szazu

Thursday, May 29, 2008

Apróságok

Sziasztok, újra itt.
Elkészült a második is a miskolci Rr-ből. Ez Dömenéni-Judit elkészült képe, az ő engedélyével teszem ki a fotót. Nagy megtiszteltetésnek vettem, hogy bár én nem neveztem be a miskolci "RR készítők klubjába", ketten mégis felkértek arra, hogy hímezzek nekik. Köszönöm, csajok!
Nagyon szép képek születtek, a végén már bántam is, hogy én nem álltam be a sorba, de amikor ez indult , még javában tartott az az RR, amiben részt vettem, és nem akartam az örökké késők népes táborához csatlakozni:-)
Rendeltem Zsuzsától, a Tűvarázsból kincseket, mutatom ezeket is:
Két régen áhított Victoria sampler kit és csillámos anyag, amire a Ralinától "megirigyelt" tündért fogom majd egyszer kihímezni. Ezúton is köszönöm szépen!De azért még nem állok neki, mivel van elkezdett munkám, fekete 14-es aidára hímezem ezt:
Mint látszik, van még mit bökni rajta, de mivel jó nagy lyukú, ezt
este is látom varrni. Befejezem, mielőtt nekiesnék a Victoriáknak,
egyenlőre még tartok is tőle, hogy mennyire fog nekem sikerülni
megvalósítani a különböző öltéseket?:-) De majd bátorságot merí-
tek valahonnan!
Horgolok is közben, az unokahugomnak terítőt a dohányzóasztalára, négyzetekből, de ezt még nem fotózom, mert nem annyira mutatós egyenlőre:-) Majd ha készen lesz!
Közben lett egy új gépem, egy laptop, amire soha nem is gondoltam, hogy nekem kell, vagy lesz. Alkalmi vétel volt, és nem hagyhattam ki, még barátkozunk egymással:-)

2 comments:

Norvég Halász said...

Szépek a szerzeményeid, kiváncsi vagyok, mikor láthatom a kész műveket! Na és ez a bogyós-növényes gyönyörűség! Akárhányszor látom, mindig megcsodálom! Még szerencse, hogy itthon is nézegethetem őket, ha akarom! :)

jutka said...
This comment has been removed by the author.