szazu

Saturday, March 08, 2008

Végre ezek is készen vannak!


Hát elkészültek a korábban már megmutizott papírzsepi tartókhoz a szemüvegtokok is. Azért végre, mert egy jó ideje "beleszerettem" egy csajba... Nah, nem kell rosszra gondolni, nevezett hölgy ismét egy Lanarte kép, amint megláttam, tudtam, hogy ezt nekem ki kell varrni. Viszont addig nem akartam belekezdeni, amíg a plasztik-motyók el nem készülnek, mert félő, hogy akkor sosem készültek volna el:-) Tegnap délután elkészültek, este már az új szerelmet böködtem. Íme, ő az:
Ha majd értékelhető, látható haladás lesz a hímzésemben, mutatom. Tegnap este még csak a feje körüli fehér x-ekkel haladtam és még az sincsen mind készen.
Ezek előtt a hálószobámba hímeztem egy dim mintát, napos-holdasat. A keretnek eszmei értéke van, ugyanis édesapám készítette sk, aki sajnos már több , mint 10 éve meghalt. Az öcsikém eltette ezeket a kereteket és felajánlotta, hogy tegyem ebbe. Örömmel megtettem! És nagyon jó érzés ránézni még akkor is, ha készen szebbeket, modernebbeket lehet kapni.
Közben azért kötögetek is, most az unokámnak kötök egy kardigánt, majd ha készen lesz, fotózom. Jelenleg a háta és a két féle eleje van készen, most a kardigán alján töröm a búrámat, mert valami klassz szegélyt szeretnék az aljára biggyeszteni.
Ennyit röviden az elmúlt időszakról...:-)

5 comments:

helen said...

Jól néznek ki a szemüvegtokok! A csajod is mutatós :D
A kardigánra kíváncsi vagyok, majd muti!

Nagyon jól gazdálkodsz az időddel... Én épp úgy érzem, hogy kicsúszik minden a kezeim közül :(

szazu said...

nah, mivel itthon vagyok munkanélkülin, nem nehéz gazdálkodni az időmmel, sajna... Remélem, rövidesen találok munkát, és nekem sem lesz ennyi időm. addig viszont muszáj lekötni magam valamivel..

Coolbyte said...

Nagyon tetszenek az új munkáid.
Különösen a csillagtérképes.
Gratulálok.

Soleil said...

Nagyon szépek a munkáid! Különösen a csillagjegyessel irigyellek, hogy neked már készen van. Nagyon szép lett. Az enyém a szekrényben hever most, pedig már a 3/4-e kész. Én nehezen haladok a sötétkék Aidán.

szazu said...

Nahát,coolbyte, el sem hiszem, hogy erre jártál. Ez igazán kedves tőled, köszönöm
soleil: ne hagyd parlagon heverni! Van egy másik csillagos is tervben, azt feketére kéne varrni:-) Az még nekem is "heverőben", elfekvőben van:-)