szazu

Sunday, January 13, 2008

Itt vagyok!

Sziasztok ismét! Jó régen blogoltam már, ennek oka az internethiány volt. Most már minden rendben, ami a netet illeti.:-) Magánügyileg csak annyit, hogy ismét van férjem, és ismét nincsen munkám. Lesz ez még egyszerre a kettő?:-)
Először is nagyon boldog új évet kívánok minenkinek, ugyan kissé megkésve, de annál nagyobb szeretettel!
Elkészültek a gyerkőcök falvédői, csak az egyiket mutizom meg, mert a másik is ugyanilyen, csak annak az alapja világoskék. Jó játék volt, főleg kikeresni minden betűhöz a méretben megfelelő mintát. Űrhajót nem is találtam, az öcsém rajzolt hozzá egyet.:-)

Az idén a helyi karácsonyi húzáson vettem részt, én kaptam egy
nagyon szép poháralátétet, egy plasztikra való fonalat és egy igazi meglepit: a húzóm tudta, hogy nincsen netem ,és kaptam egy mintával teleírt dvd-t!! Nagyon örültem neki, ezúton is még egyszer köszönöm szépen!
Én egy hardangeres ollótartót és egy ollóőrt készítettem a húzottamnak, valamint egy horgolt karidíszt, ha már karácsony volt.

Hímeztem én egy hardangeres kis zsákot is, de "sikerült" úgy összevarrnom a bordó béléssel, hogy a visszája került kívülre, így a kuka lett gazdagabb vele.... Nem is tudom, hogy lehettem ilyen béna és figyelmetlen..
Jelenleg a hardangeres terítőmet folytatom, már több, mint a fele készen van, illetve elkezdtem sötétkék kongréra egy napos-holdas képet hímezni. Ez utóbbi szintén jó játék, mert bár jó a szemem, ezt mégsem látom. Sokszor csak tapogatom a lyukakat:-) Majd ha értékelhető öltés lesz az anyagon, mutatom azt is! A terítőm így áll:
Még egy mutatni valóm van, amit ugyan nem én hímeztem: A vejem hímezte ki ezt a kis kutyut plasztikra, szilveszter délutánján:-) Nem bírta nézni tétlenül, hogy a lányom is és én is varrogatunk, talált magának ő is testhezálló feladatot:



Ennyit most, ígérem, sűrűbben fogom látogatni a saját blogomat is, de most leginkább a Tiétekre vagyok kíváncsi, megyek is nézelődni!:-)

4 comments:

Judilla said...

De jó, hogy újra itt vagy!!:))))
A falvédő nagyon aranyos, a készülő terítő pedig nagyon szép lesz!:) Bár tudnék így hardangerezni...

helen said...

Jó, hogy újra vagy :)

szazu said...

Köszi az üdvözlő szavakat!
Judilla: egyszerű a mintája a terítőnek, biztos vagyok benne, hogy meg tudnád csinálni! Én is nagyon kezdő vagyok még!

paradipe said...

Szia!
A terítőtől én is elájultam, olyan szép! :)
Az ajándékok is szuperek! :)