szazu

Sunday, January 27, 2008

Szösszenetek

Nem sok mindent csináltam az elmúlt időszakban, ezt a kis hörcsögöt a fodrászomnak hímeztem.. a története annyi, hogy a lányomék vettek egy hörcsit az unokámnak, aki igen hamar ráunt, és a fodrászomnak ajándékozták. Ő szerencsére nagyon megszerette, és legalább egy éve kérte, hogy hímezzem ki neki egy hűtőmágnesre. Most eljött az ideje, örült is neki.
A másik képen egy horgolt edényfogó látható, ami egy liba szeretne lenni. Ezt ráérős időmben próbáltam ki:-) Valamint két könyv, amire mindenképpen szeretném a kötős-és horgolós társaim figyelmét felhívni. Szerintem igen jó könyvek- ami kevésbé jó benne szerintem az az, hogy nem ábrák vannak a mintákhoz, hanem leírás, de ez lehet, hogy csak az én heppem. A könyv hátulján hirdetik a 300 kötött blokk című könyvet is, de azt sajnos nem kaptam. A boltban volt még egy: a 300 horgolt blokk, de olyasmim már van kinyomtatva, így azt kihagytam . Nem mellékes a könyvek ára sem, nálunk 910 Ft volt darabja, ami szerintem teljesen korrekt..
A hardangeres terítőm hardanger része készen van, most horgolom körbe. Mutatni majd akkor fogom , ha teljesen készen lesz:-) Hát ennyit mára, zárul Zsuzsa mókatára .. :-)

2 comments:

helen said...

Hol vetted a könyveket?
Azt hittem, hogy csak az én vizualizáljuk a mintákat mániám az, hogy kell az ábra, a leírás nem is igazán... Kell ,hogy lássam: mi alatt mi lesz, és úgy általában, ha ránézek, lássam, mit kötök, hol tartok.

szazu said...

:-D Ezek szerint nem csak a te mániád, hanem az enyém is. Viszont elég érthetően vannak leírva, és olcsó.. a harmadikat vadászom is rendesen. A könyvklubos könyvesboltban vettem őket, máshol nem is ismerték eme kiadványokat.