szazu

Saturday, August 14, 2010


Sziasztok! Megtértem, újra itt! Örülök, ha valakinek hiányoztam! Voltak némi problémáim a fényképezővel, a géppel, és új munkahelyem van, ami a betanulás időszakában elég húzós volt, de most már minden oké. Azért a kézimunkát nem hanyagoltam, a Keresztszemes Magazinba hímeztem a kék anyagon látható tengeralattjárós párnát- nekem párna lett belőle. Horgoltam egy új függönykét, az unokámnak egy kalapot sok-sok virággal. Gondoltam majd amelyik épp illik a ruhájához, azt tesszük rá biztosítótűvel. Horgoltam egy kardigánt is, az még nincsen kész, készítettem rá virágokat, ami remélhetőleg feldobja majd a barna egyhangúságot, meg még az elejét is ki kell találnom, hogy hogyan záródjon. A gombokat már megvettem, fa- hosszúkás, remélhetőleg jól beleakad majd a horgolt akasztó. Elkészült közben egy újabb Lanarte hölgy is, a hölgykoszorút egyben is lefotóztam. Szeretem őket! Ami most készül, az egy boa fonalból kötött kardigán - nem jó kötni, nyúlik, málik az egész, nem tudom, lesz-e belőle hordható darab. Már a kötés része megvan, már "csak" össze kéne horgolni. Hímzésben az unokámnak egy lovas- előnyomott- keresztszemes, alig kell benne valamit kihímezni:-) Majdnem készen van a lányoméknak a fürdőszobába egy szőnyeg, amint valami elkészül, jövök megint. És mivel most van időm -éljen a szabadság - megyek, és megnézem, Ti miket alkottatok, amiket nem láttam!

2 comments:

helen said...

Ügyes vagy és nagyon örülök, hogy előkerültél :D

A kardigán: ha nem záródna, csak egy helyen? pl. mellrész körül, egy szalaggal, vagy horgolt zsinórral? Netán egyetlen hangsúlyosabb gombbal?

LAndi72 said...

Szia!
Nagyon szép mindegyik, a kardigán a kedvencem. A kalap is nagyon édes. A nőcik meg mindig is nagyon tetszettek, a mostani is nagyon szép.
Próbálkoztam én is a horgolással, és van is egy rakásnyi virágos négyzetecském, már csak formába kellene önteni, de elég béna vagyok hozzá.
Kellemes pihenést a szabira! Az én két hete holnap telik le....