szazu

Tuesday, January 27, 2009

Elkészültek

Kaptam képet a bekeretezett Mór lány-ról, kicsit homályos a kép, de azért a lényeg látszik. Jó nagy munka volt, de nem bánom, mert úgy tűnik, hogy sikerült vele nagy örömet okoznom, és ez jó:-)
Azoknak szeretek ajándékot készíteni, akik megbecsülik a több hónapi munkát egy-egy darab elkészítésénél, és az ajándékozott ilyen! De gondolom, ezzel Ti is így vagytok!




Készen van a fürdőszobai horgolt szőnyeg is, nemsokára készítem a párját is a WC-be, mert hát a garnitúra minimum két darabból szokott állni, nem??? A WC tetőt kihagyom, elég vastag a szőnyeg ahhoz, hogy nem tudnám utána felhajtani a tetőt..
Jó volt horgolni , örülök, hogy megtaláltam a blogot, ahol ezt találtam. Ezúton is köszönöm neki!

Gyorsan elkészült a kávés sampler is, ezt a lányoméknak hímeztem. Valakinek nagyon ismerős a minta, ugye Évi:-) Köszönet Neked a mintáért.. Eddig soha nem varrtam ún. samplereket, de megszerettem, mert érdekes volt varrni, hogy nem egybefüggő nagy területeket kellett varrni, hanem kis csészéket, kávészemeket, térképet...
Élveztem a hímzését, és tényleg nagyon hamar elkészült, haladós minta volt.
Szerintem még ma , vagy holnap jelentkezem, mert új családtag érkezik, egy bullterrier... Őkelmét természetesen lefotózom, és bemutatom nektek! Kíváncsi vagyok ,hogy a yorkie-m hogyan fog vele megbarátkozni?!

3 comments:

LAndi72 said...

Szia Zsuzsa!
Nagyon szép mindegyik.
Megdobtalak egy hógolyóval (igaz, lehet, hogy már kaptál egyet).
puszi: Andi

Sônia Maria said...

Hi!
Beautiful, lovely, wonderful!!!!
Congratulations!
Hugs,
Sônia Maria

helen said...

Nagyon jók lettek! Gratula!

A kávés nagyon ismerős :D :D