szazu

Monday, May 12, 2008

Újra itt

Sziasztok!


Régen irkáltam a blogom, most pótolom. Először is megmutatom, milyen szép ajándékot kaptam Flow-tól. Nagyon örültem és örülök is neki, köszönöm szépen ezúton is!
Nem neveztem ugyan be a miskolci Rr-be, de ketten megkértek, hogy mégis hímezzek a ő RR-jükbe. Flow volt az első, az övé már készen van, Dömenéniét most hímezem.











Bal oldalon Flow Rr-je, középen egy horgolt kis terítő... A karikákkal meggyűlt a bajom, azt hiszem, a karikák nem lesznek a barátaim, többet nem horgolok ilyet!
A csajom is elkészült, keretre vár szegényke. Jó volt hímezni!
Most gondolkodok, hogy mi is legyen a következő project, de még nem sikerült kitalálni:-) Azaz Ralinánál megcsodáltam a Mirabilia lánykát, és mivel már nálunk is lehet az Anetis kézimunkaboltban Mill-Hill gyöngyöket kapni, lehet, hogy belevágok egy sellőbe!
Voltunk a férjemmel, a lányommal és az unokámmal a mátrafüredi talin szombaton, ahol igazán jól éreztük magunkat! Köszönet a gyöngyösi lányoknak a szervezésért, nagyon jó hely volt a Benevár étterem. Megnéztük a kilátót is, sőt a férjem felmászott a Sástói kilátóhoz is, amíg mi a kézimunkákban gyönyörködtünk. Sok szép hímzést láttam, de mivel nem vittem magammal fényképezőt, így mutatni nem tudom őket. De biztosan megtalálhatók a talis képek másoknál, többen is fotóztak.

6 comments:

helen said...

Gratula a lánykádhoz! Nagyon szép lett!

Norvég Halász said...

Igazán csini lett a nőci! Nézegettem a talis képeket, mondom magamban, hogy milyen ismerős ez a kép, meg a sárga hardangeres terítő is, de hogy kerülnél te a gyöngyösi talira... :))

szazu said...

Köszi, lányok!
Norvég halász: jó idő volt, és már amikor olvastam az xszemesen, hogy ott lesz a tali, már akkor befűztem a lányom, hogy menjünk! Nagyon jó volt:-)

Ralina said...

Gyönyörű ez a Lanarte kép! Milyen anyagra bökted?

szazu said...

Ralina: 16-os rusztikus aidára. Gondolkoztam azon, hogy fehér anyagra varrjam-e, és akkor ami fehér a nőci körül azt valami pasztellel, de aztán a rusztikus mellett döntöttem. Többek szerint jól!:-) Örülök, hogy tetszik,bár a Te munkáidnak a nyomába sem ér!

belinda said...

Nagyon szuper az a csajos,én is szeretném majd megcsinálni :)