szazu

Monday, October 15, 2007

Aktuális


Először is, elmesélem, hogy voltunk Flower-rel a kecskeméti talin , ahol nagyon jól éreztük magunkat! Köszönöm Bettynek, hogy elvittek! A Tűvarázs boltban kezdtünk, ahol sikerült nem kevés pénzt otthagyni, én anyagokat vettem, egy mill-hill készletet, mutatom:
A bobinázó kartont tartó karikákat Bettytől kaptam ajándékba, hm, nem elég, hogy elvittek autóval, még ajándékot is kaptam! Mivel érdemeltem én ezt ki?? Köszönöm ezt is! A rózsaszín anyag Lugana, a fehér asztalomra szeretnék hardangerezni egy terítőt, a fehér szintén hímzővászon. A terrakotta színű anyag megy a szőnyegemhez és a függönyömhöz, de még nem tudom, mi lesz belőle.
Köszönet a szervezésért a kecskeméti lányoknak!
Elkezdtem a kiri-kendőt is kötni. 3 db 5dkg-ás fonalam volt, már felkötöttem kettőt és nem találom elég nagynak. Van még itthon fehéres színű ilyesmi minőségű fonal, azon meditálok, hogy milyen lenne, ha a teteje a fehéresből készülne? Szerintetek?
Már most több, mint 200 szem van a tűn, nagyon hamar elfogy ám már egy gombócka!

Halad a horgolt stólám is, a 16x4 négyzetből készen van 13x4, szóval már csak 3 sor van hátra, meg körbehorgolni és rojtozni. De már épp ideje, megjött a hideg is- legalábbis én ma fáztam odakint.
Az őszi leveles párnám is haladgat, de majd akkor mutizom, ha készen lesz!:-)

5 comments:

Timici said...

szépeket vettél:) és nagyon jól néz ki a Kirid, ez milyen fonal? tetszik:) szerintem lehetne akár fehér is a széle, az úgyis egy más minta lesz majd;)

helen said...

A kirid szépen alakul! Az, hogy milyen legyen a vége... nem tudom, én egy színnel kötném, ha tehetném. De ha nincs és nem pótolható, akkor mással :D

Tetszenek a vásárlásaid :) Csupa nagyon hasznos dolog, én megértem! :) Férjed mit szólt hozzá?

Clinique-Bogi said...

Sárga vagyok. ;-)

szazu said...

Én is egy színből szerettem volna, de hát elfogyott, a fene egye meg:-)
A férjemet nemigazán hatják meg az anyagaim, de ezt meg is értem.:-)
A fonal angol, turkálóban vettem, a három gombóc 225 ft volt -kilóját 1500 ft-ért adták. Ezért van csak ennyi belőle...Chameleon a neve.
Még felkötöm az utolsó gombócot, meglátom, mennyire jutok vele..

Manyesz said...

Nagyon szép dolgokat vettél:)
Én most fejeztem be a Kirit, majdnem 3 gombóc ment rá. Azt hiszem, 415 szem lett a vége. De, ha mosás után kifeszíted, akkor is, sokat nyúlik, már csak a minta miatt is. Hátha elég lesz a 3 gombóc!